top of page

Unike historiske lokaler

Bryllup på Phønix

På Phønix pynter vi vårt hus, ruller ut den røde løperen og tar imot dere i døren med champagnen klar. Vi har stor respekt for denne dagen og vi gjør vårt ytterste for at også stunden på Phønix skal bli en del av de gode minnene dere skal ta med dere videre.

bryllup2.jpg
Image by Sandy Millar

Unike omgivelser

Phønix er kanskje Fredrikstads mest fasjonable lokaler. Her sitter historien i veggene og lokalene er meget godt egnet for bryllup.

Det er plass til 140 gjester til bespisning i storsalen, og enda flere på galleriet. Det er flere siderom hvor man kan ta imot gjestene og by på en velkomstdrink og lett mat før middagen. Her kan vi også dekke til gavebord og tilrettelegge egen bar.

Skreddersydd bryllup

Dere velger helt hvordan dere vil legge opp dagen. Man kan få velkomstdrink i våre koselige salonger. før man går til festsalen for middag. Mange ser for seg hvite duker, stoltrekk, høye lysestaker og flotte blomsteroppsatser: Klassisk, stilfullt og elegant. Andre ønsker farger, småbord og en annerledes ramme rundt bryllupsmiddagen. Dette er opp til dere.

bryllup1.jpg

Praktisk informasjon

Leie av lokaler til bryllup er kr 20 000. Inkludert i leien er oppdekning, hvite duker, dekketøy, enkelt lydanlegg, utvask, tilgang til lokalene fra dagen før, tilgang for henting av gaver dagen derpå, visning og inntil 5 timer med vår bryllupsplanlegger.
 

Vi tilbyr forskjellige bryllupspakker:

Pakke 1 – Fra 1 400 kr pr pers (avhengig av meny)
Standard oppdekking og pynting med langbord, alt dekketøy og duker. Aperitif (prosecco), fruktfat ved ankomst, 3-retters middag m/3 enheter drikke pr person.
 

Pakke 2 – Fra 1 700 kr pr pers (avhengig av meny)
Standard oppdekking og pynting med langbord, alt dekketøy og duker. Aperitif (prosecco) , kanapeer ved ankomst, 3-retters middag m/4 enheter drikke pr person og kaffe/avec.

Gullpakke – Fra 2 450 kr pr pers (avhengig av meny)
Standard oppdekking og pynting med langbord, alt dekketøy og duker. Aperitif (champagne) med påfyll, kanapeer og fruktfat ved ankomst, 5-retters middag m/6 enheter utvalgt vin pr person, kaffe/avec og nattmat.

Alle pakkepriser gjelder fra 60 personer og oppover.
 

Valgfrie tillegg:

  • Hjelp til pynt av lokalet av vår ansvarlige vert, 475 kr pr time + mva

  • Leie av projektor og lerret 1000 kr

  • Påfyll velkomstdrikk 85 kr p.p.

  • Ekstra retter, tilbehør

  • Nattmat, pølsebuffet 75 kr p.p.

  • Snacks fra 50 kr p.p.

  • Kaffe til egne kaker 75 kr p.p.

  • Drinker utenom standard barmeny

  • Fri bar utover drikkepakke kr 490 p.p uten brennevin og kr 675 inkl brennevin/drinker.

  • Stoltrekk kr 60, runde bord kr 500 pr bord, øvrige dekorasjoner.

 

Ved reservasjon belastes et depositum for leien av lokalene. Depositumet er ikke refunderbart.

Lokalene har skjenkebevilling frem til kl 02:30 i helgene. Gjestene må forlate lokalet innen kl 03:00.

Image by Jeremy Wong Weddings

Ofte stilte spørsmål

Q: Hva koster det å ha bryllup hos dere?
A: Det varierer veldig alt etter hva dere ønsker å spise/drikke og hvor mange dere er. Kuvertprisen ligger på alt fra kr 1 400,- til kr 2 450,- + leie.

Q: Har dere ledige lokaler?
A: Det varierer fra dag til dag, så ta kontakt med mer spesifikk dato på vårt kontaktskjema. Det er lønner seg å være tidlig ute for Phønix er populært!

Q: Hvor mange er det plass til hos dere?
A: Festsalen tar inntil 140 personer på langbord. Ca 80 personer på runde bord. I tillegg kan vi dekke til på galleriene som tar 80 personer til.

Q: Kan vi ordne mat og drikke selv?
A: Dere kan ta med kaker og litt snacks selv, men pga Mattilsynet og bevilgninger må mat og drikke tas via oss ved bryllup.

Q: Hvordan er toalettfasilitetene?
A: Det er garderobe og nye toaletter i kjelleren av bygget. Merk at disse ikke er universelt utformet og man må ned en trapp for å benytte disse.

Q: Kan vi ordne underholdning selv?
A: Ja, PA-anlegg kan leies via oss ved behov

Q: Hvor fort må vi bestemme oss?
A: Vi har mange forespørsler så vi ser helst at vi får en bekreftelse innen ett par uker. Reservasjonen bekreftes endelig ved innbetaling av et depositum.

Q: Hvordan tar vi kontakt for visning?
A: Bruk kontaktskjemaet på nettsiden vår eller send en epost til post@keibu.no

bottom of page