top of page

fre. 12. apr.

|

Klubselskabet Phønix

Klubbaften fredag 12. april 2024

Dette blir en klubbaften litt utenom det vanlige! Vi er så heldige at vi har fått besøk av FFK-sjefen Espen Engebretsen på klubbaftenen som begynner NB! kl 18:30! Det er dagen før byderbyet mellom FFK og Sarpsborg 08 på Fredrikstad stadion.

Registreringen er lukket, men du kan sende SMS til 99300022 om du vil delta 12/4-24.
-------
Klubbaften fredag 12. april 2024
Klubbaften fredag 12. april 2024

Tid og sted

12. apr. 2024, 18:30

Klubselskabet Phønix, Ferjestedsveien 17, 1606 Fredrikstad, Norge

Gjester

Om arrangementet

Denne siste klubbkvelden denne våren må du ikke gå glipp av. Vi samles på Phønix kl 18:30 og får besøk av FFK-sjefen Espen Engebretsen. Det er dagen før det historiske byderbyet mellom de to eliteserielagene i Sarpsborg og Fredrikstad. Her kan du melde deg på for å få førstehåndskunnskap om FFK og hva det betyr for laget og byen at FFK nå er i Eliteserien! 

Espen har tidligere spilt for Fredrikstad Fotballklubb. Totalt ble det 11 sesonger og et cupmesterskap på Engebretsen som FFK-spiller på 80- og 90-tallet.  Les deg opp på Engebretsen før klubbaften - se f.eks hva Dagsavisen skrev da han ble presentert på en pressekonferanse fra klubben.  Her finner du Fredriksstad Blads deknng av pressekonferansen og video med Espen. 

Meny:

«Forrett»: Pøffel (Wienerpølse i vaffel)

«Hovedrett»: Nydelig hamburger med tilbehør

Dessert: Panacotta (i FFK-fargene rødt og hvitt)

Pris: kr 425,-

Inviter gjerne med deg gjester. Det er en fin anledning til å få med gjester som kanskje kan bli medlemmer Phønix etter hvert. Mange har fått interessen for dette fellesskapet ved å bli invitert inn. Kanskje vi også får anledning til å presentere nye medlemmer som allerede er ballotert inn i Phønixfamilien.

Antrekk: Ingen spesielle krav til antrekk. Har du lyst, må du gjerne stille med FFK-rekvisitter.

Påmelding innen mandag 8. april 2024 kl 20.00

Dele dette arrangementet

bottom of page