top of page

lør. 11. mars

|

Phønix

Vårflax på Phønix 11. mars 2023

Det er utrolige 4 år siden forrige Vårflax - men nå skjer det igjen lørdag 11. mars 2023 kl 18:30. Vi ønsker velkommen til vårens vakreste eventyr på Phønix!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Vårflax på Phønix 11. mars 2023
Vårflax på Phønix 11. mars 2023

Tid og sted

11. mars 2023, 18:30

Phønix, Ferjestedsveien 17, 1606 Fredrikstad, Norge

Gjester

Om arrangementet

Endelig skal våre kvinner få anledning til å bli med oss på Phønix igjen. Vi starter på nummer 9 til ett glass musserende vin. Det blir en svenskinspirert aften med anledning til allsang og å svinge seg i dansen. Det blir underholdning og sang ved musiker, gitarist og artist Johnny Hide. Han dannet popbandet Number Seven Deli på slutten av 1990-tallet. I 2010 deltok han i Melodi Grand Prix i første delfinale. Sangen «Rewind Love», skrevet av Julian Berntzen, gikk til Sistesjansen.

Vi satser på at dansemusikken henter inspirasjon fra Sverige. 

Meny:

  • Forrett:          Skagen Toast
  • Hovedrett:   Filet Oscar 
  • Dessert:       Pavlova

Pris kr 675,- pr kuvert.

Det er anledning til å be med venner.

Antrekk: pent

Bindende påmelding innen utgangen av 6. mars 2023.

_______________________________________________________________________________

Avbestilling må skje senest 48 timer før møtetidspunket. Avbestillinger kan kun gjøres per e-post til sekretæren: gskavoll@online.no. Vi tar ikke avbestillinger per telefon. Ved avbestilling senere enn 48 timer før vil du bli fakturert for hele kostnaden ved arrangementet.

_______________________________________________________________________________

Omtale av kveldens artist, Johnny Hide:

Johnny Hide platedebuterte i 2003 med bandet Number Seven Deli og plata «Falkner Street», en utgivelse som bl.a. ble nominert til Spellemannsprisen og hadde 4 låter som blei A-lista hos både P1, P3 og P4 og vekket stor begeistring hos både et samla anmelderkorps og publikum.

Han fulgte opp med nok et kritikerrost album, «Linger Songs», denne gang som soloartist (2005), og seinere har det blitt ytterligere to utgivelser med Number Seven Deli og enda en soloutgivelse.

De senere åra har han figurert som studiomusiker på utgivelser for bl.a. Benny Borg, Asbjørn Ribe, Peer Nic og Nina Gaarden. Han har skrevet bestillingsverk til naturfotoutstillinger samt turnert med bl.a. Rune Berg.

Finn Bjelke beskrev nylig Johnny som «Folkrocken- og popens Martin Ødegaard», og i disse tider kan det jo ikke akkurat bli sett på som en negativ karakteristikk.

Dele dette arrangementet

bottom of page