top of page

Legg ditt arrangement til historiske lokaler

Phønix Selskapslokaler fremstår som unikt, preget av tradisjon og eksklusivitet. Her vil du oppleve en atmosfære som både gir ro og inspirasjon.

Vi har store lokaler med opp mot 170 personer på lagbord. I tillegg kan vi dekke til 60 på galleriet.
Vi har også et mindre lokale (peisestuen/baren) med plass til inntil 40 gjester. De historiske omgivelsene knyttet sammen med moderne fasiliteter gjør Phønix Selskapslokaler attraktive til både møter/konferanser og selskap i alle størrelser.
Uansett om dere er en liten gruppe eller noen hundre personer, blir lokalene opplevd som lune, stilfulle og spesielle.

Bryllup

På Phønix pynter vi vårt hus, ruller ut den røde løperen og tar imot dere i døren med champagnen klar. Vi har stor respekt for denne dagen og vi gjør vårt ytterste for at også stunden på Phønix skal bli en del av de gode minnene dere skal ta med dere videre.

Dere velger helt hvordan dere vil legge opp dagen. Man kan få velkomstdrink i våre koselige salonger. før man går til festsalen for middag. Mange ser for seg hvite duker, stoltrekk, høye lysestaker og flotte blomsteroppsatser: Klassisk, stilfullt og elegant. Andre ønsker farger, småbord og en annerledes ramme rundt bryllupsmiddagen. Dette er opp til dere.

bryllup.webp

Konfirmasjon

Phønix Selskapslokaler ønsker at konfimanten blir gjort stas på – derfor tilbyr vi eget lokale slik at dere kan nyte god mat i fred og ro, samt holde taler og synge når dere ønsker det.Bordoppsett, pynting og menyvalg diskuterer vi sammen på forhånd. Konfirmanten har helt sikkert noen ønsker her. Be om vår konfirmasjonsmeny – her vil dere finne mange spennende alternativer. Det er selvsagt også mulig å nyte kaffe og kaker hos oss. Egen salong til dette vil dere få disponere såfremt vi har ledig kapasistet.Konfirmasjonsdagene fylles alltid fort opp – så vær tidlig ute med bestilling.. Hos oss kommer dere til dekket bord. Vi setter opp bordene etter deres ønske og dekker opp med hvite duker og dekketøy.  Ved reservasjon belastes et depositum for leie av lokalene.

 

 • Pris for leie av lokalene ferdig oppdekket for konfirmasjon er kr 10 000.

 • Pakkepris for konfirmasjon utover leie: Fruktfat og velkomstdrink, buffet/koldtbord, 1 mineralvann per person og kaffe til egne kaker, kr 595 per person ved minimum 40 personer.

 • Totalprisen avhenger av menyvalg og hvilke tillegg dere ønsker. Ta kontakt for å se om vi har ledige datoer og få oppdaterte priser.

 • Mat og drikke må bestilles gjennom oss. Vi har forskjellige menyer dere kan velge mellom, blant annet koldtbord, grillbuffet eller tapas, og vi kan gjerne tilpasse menyene etter deres ønsker.

 • Dere kan medbringe egne kaker mot et tillegg per person 

 • Valgfrie tillegg;
  • Blomster og bordpynt

  • Hjelp til pynt av lokalet av vår ansvarlige vert

  • Leie av lydanlegg

  • Leie av projektor og lerret

  • Aperitif ved ankomst

  • Stoltrekk, runde bord, øvrige dekorasjoner.

  • Om dere ønsker en mer bevegelig og uformell stil, kan dere velge buffet.

  • Tilgang til lokalet dagen før kan avtales mot et tillegg ved tilgjengelighet.

Minnestund

De historiske omgivelsene knyttet sammen med moderne fasiliteter gjør Phønix til et god alternativ for deres minnestund.

Våre lokaler er godt egnet for Minnesamvær, humanetisk begravelse eller en livssynsnøytral seremoni.

 

Vi serverer det du måtte ønske til anledningen.

Image by Mike Labrum

Julebord

«Byens beste» blir det sagt hvert år.

Vi er stolte av vårt julebord. Det bugner av lekre smaker; kalde retter i mange varianter, all varmmat du kan tenke deg, og avslutningsvis de klassiske juledessertene. Et julebord må nytes – lenge.
 

Phønix kan legge til rette for rikholdige varianter av varmbuffeter med pinnekjøtt og svineribbe som hovedelement.

Enkelte retter kan serveres ved bordet etter ønske. Mange foretrekker dette fremfor selvforsyning fra buffet.

Ikke alle ønsker å tjuvstarte med julematen. Vi tilbyr også fristende 3- og 4-retters menyer med gode viner som utfyller maten. På denne måten har du smaken av årets pinnekjøtt tilgode til julaften!

Husk å være ute i god tid om du vil ha årets begivenhet hos oss. Mange bestiller fra år til år – og de beste dagene går først.

Praktisk informasjon

Leie av lokaler til juleord er kr 20 000 på fredag/lørdag. Inkludert i leien er oppdekning, hvite duker, dekketøy, enkelt lydanlegg og utvask.
 

Vår rikholdige julebuffet koster i 2021 kr 695.

 

Drikkepakke som inkluderer velkomstdrink og 3 enheter per person koster kr 395. Vi har også mulighet til fri bar utover drikkepakken for kr 490 uten brennevin, og kr 650 inklusiv brennevin/drinker.

 

Lokalene har skjenkebevilling frem til kl 02:30 i helgene. Gjestene må forlate lokalet innen kl 03:00.


Ta kontakt for et godt tilbud! Ring oss gjerne på 69 03 29 30.

Et suksessrikt arrangement er født ut av tusenvis av detaljer

Event/firmafest

Forretningsmiddager, styremiddager eller årsmiddager - vi har passende lokaler.

Chambre separè fra 8 personer og oppover. I tilknytning til dette er det etter middagen mulig å trekke inn i en salong hvor man kan slappe av med nytrukket kaffe, smakfull avec eller andre forfriskninger fra vår bar.

God mat med utfyllende viner og hyggelig servering i lune lokaler.

Ta gjerne kontakt og hør hva vi kan tilby

 

Komferansebilde

Kurs/Konferanser

Phønix egner seg fint til å holde seminar og workshop av ulik størrelse.

Lokalet strekker seg over to etasjer, og kan enkelt deles inn i mindre grupperom ved behov. Det er også flere småbord i barområdet som innbyr til brainstorm og kreativ tenking i mindre grupper.  Vi kan også dele opp vårt lokale i adskilte områder.

Her får dere muligheten til å trekke dere helt tilbake fra hverdagens mas, og oppleve et skreddersydd opplegg for konferanser, møter og teamutvikling.

 

Vi har flere møterom som vi tilpasser ønsket oppsett, eller med tilknyttede grupperom. I tillegg til det faglige, anbefaler vi også felles aktiviteter for teambuilding. Kjøkkensjefen setter opp spennende menyer ut ifra hva sesongen har å tilby, og dere kan velge å nyte middagen i ulike lokaler.

Send oss en forespørsel i dag og planlegg deres neste møte i detalj med vår konferanseavdeling.

Image by Emily Morter

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det å ha selskap hos dere?

Det varierer veldig alt etter hva dere ønsker å spise/drikke og hvor mange dere er. Leieprisen ligger mellom kr 5 000 – kr 20 000 for lokalet avhengig av ukedag/sesong. I tillegg kommer meny, drikke og evt tilvalg.

Har dere ledige lokaler?

Det varierer fra dag til dag, så ta kontakt med mer spesifikk dato på vårt kontaktskjema. Det er lønner seg å være tidlig ute for Phønix er populært!

 

Hvor mange er det plass til hos dere?

Storsalen tar opptil 170 stk på langbord. I tillegg kan vi dekke til 60 på galleriet. Vi har også et mindre lokale (peisestua/baren) med plass til inntil 40 gjester.

Kan vi ordne mat og drikke selv?

Dere kan ta med kaker (mot tillegg) og litt snacks selv, men pga Mattilsynet og bevilgninger må mat og drikke tas via oss.

Kan vi ordne underholdning selv?

Ja, PA-anlegg kan leies via oss ved behov
 

Hvor fort må vi bestemme oss?

Vi har mange forespørsler så vi ser helst at vi får en bekreftelse innen 7 dager etter reservasjon. Reservasjonen bekreftes ved innbetaling av depositum.

Hva koster det å ha bryllup hos dere?

Det varierer veldig alt etter hva dere ønsker å spise/drikke og hvor mange dere er. Kuvertprisen ligger på alt fra kr 1 400,- til kr 2 450,- + leie.

Har dere ledige lokaler?

Det varierer fra dag til dag, så ta kontakt med mer spesifikk dato på vårt kontaktskjema. Det er lønner seg å være tidlig ute for Phønix er populært!

 

Hvordan er toalettfasilitetene?

Det er garderobe og nye toaletter i kjelleren av bygget. Merk at disse ikke er universelt utformet og man må ned en trapp for å benytte disse.

Hvordan tar vi kontakt for visning?

Bruk kontaktskjemaet. Vi svarer så raskt vi kan.

bottom of page